Последно соопштение


Драги колеги,

Официјално ја затвораме онлајн регистрацијата за семинарот за дојка на Ласло Табар, Скопје, 9-11 февруари, хотел Мериот. Доколку не сте се регистрирале а би сакале да присуствувате, ве молиме регистрирајте се директно на лице место, за време на семинарот.

Големо задоволство ни е да објавиме дека повеќе од 70 учесници се пријавени за семинарот.

Ви благодариме и ви поскауваме успешен семинар и срдечно добредојде!