Благодарност


Драги колеги,

Парафразирајќи еден голем човек – Имавме еден сон. Нашиот сон беше да го видиме професор Ласло Табар како гостин предавач во Скопје, и пресреќни сме што може да кажеме дека сонот ни се оствари.

Би сакала да изразам голема благодарност до професор Ласло Табар за преkрасниот семинар. Семинарот на професор Ласло Табар беше одлична можност да се учи од еден од најдобрите радиолози во светот, што е особено важно за радиологијата на дoјка во Македонија. Истовремено сум многу среќна што толку многу колеги како од Македонија, така и од соседните земји учествуваа на семинарот. Ни беше задоволство да ве пречекаме сите и искрено сум благодарна што бевте дел од овој настан. Доколку имате коментари, пофалби и примедби, слободно контактирајте нѐ преку формуларот за е-пошта на ДОЈКА.

Немаше да биде возможно да се организира овој семинар без помошта на прекрасна група на луѓе, кои сум горда да ги викам не само мои соработници туку поважно, мои пријатели. Благодарам Венко, Жаклина, Маја, Силвија, Адријана и Дамјан.

Се гледаме на следниот едукативнен семинар,

Светлана Темелковска