Laszlo Tabar 2017


Драги колеги, Парафразирајќи еден голем човек – Имавме еден сон. Нашиот сон беше да го видиме професор Ласло Табар како гостин предавач во Скопје, и пресреќни сме што може да кажеме дека сонот ни се оствари. Би сакала да изразам голема благодарност до професор Ласло Табар за преkрасниот семинар. Семинарот […]

Благодарност


Драги колеги, Официјално ја затвораме онлајн регистрацијата за семинарот за дојка на Ласло Табар, Скопје, 9-11 февруари, хотел Мериот. Доколку не сте се регистрирале а би сакале да присуствувате, ве молиме регистрирајте се директно на лице место, за време на семинарот. Големо задоволство ни е да објавиме дека повеќе од […]

Последно соопштение


Драги колеги, Се приближува датумот на 3-дневниот семинар на Ласло Табар на тема „Дијагноза на болести на дојка“, кој ќе се одржи во хотел Мериот – Скопје, од 9ти-11ти февруари. Голема благодарност до сите пријавени учесници кои Ве има во голем број, а воедно и последен повик до останатите заинтересирани […]

Трето соопштениeДраги колеги, Програмата за семинарот е објавена. Котизација за семинарот за радиолози, хирурзи, онколози и патолози е: 150 евра – до 1ви февруари 2017 200 евра – по 1ви февруари 2017 Котизација заа специјализанти: 80 евра Во котизацијата е вклучено кафе и закуска. Ве молиме регистрирајте се тука, и потоа уплатете […]

Второ соопштение


Драги колеги, Во име на ДОЈКА, македонското здружение за радиологија на дојка, чест и задоволство ни е да го објавиме 3-дневниот семинар на тема „Дијагноза на болести на дојка“ на Ласло Табар, кој ќе се одржи за прв пат во Скопје, Македонија, од 9ти-11ти февруари 2017. Срдечно ве каниме да […]

Прво соопштение