Стани член


Членарината чини само 50 ден. месечно (600 ден. годишно). Ве молиме уплатете ја истата на нашата жиро сметка:

Банка:                   Комерцијална Банка АД, Скопје
Име на сметка:   МЗРД ДОЈКА Скопје
Адреса:                Миладин Поповиќ 12, 1000 Скопје
Број ан сметка:  300000003965493
Даночен број:    4057016532645
ЕМБС:                  7124635

 

Исто така, ве молиме пополнете го следниот формулар и очекувајте да ве контактираме. За било какви прашања, ве молиме пишете ни.

 

JavaScript isn't enabled in your browser, so this file can't be opened. Enable and reload.

ДОЈКА - формулар за членство
Sign in to Google to save your progress. Learn more
* Indicates required question
Вашето име: *
Your answer
Вашата е-поштенска (email) адреса *
Your answer
Вашата поштенска адреса
Your answer
Ваш контакт телефонски број *
Your answer
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy