Трето соопштениe


Драги колеги,
Се приближува датумот на 3-дневниот семинар на Ласло Табар на тема „Дијагноза на болести на дојка“, кој ќе се одржи во хотел Мериот – Скопје, од 9ти-11ти февруари.
Голема благодарност до сите пријавени учесници кои Ве има во голем број, а воедно и последен повик до останатите заинтересирани учесници.
Задоволство е да Ви најавиме дека семинарот е бодуван од лекарската комора на РМ и истиот носи вкупно 6,5 бода, а бројот на бодовие ќе биде испишан на сертификатите кои ќе бидат доделени по успешно завршениот семинар.
Напомена: Единствено со платена котизација може да се добие право на учество и сертификат за успешно завршен семинар. Ве молиме да ја доставите потврдата за уплата на котизација (која ја добивате по уплатата) при регистрација во хотел Мериот.

Последен повик до сите заинтересирани учесници во однос на условите за уплата:

  • За уплати до 01.02.2017, котизација за специјалисти е 150 евра, а за специјализанти е 80 евра.
  • За уплати по 01.02.2017, котизација за специјалисти е 200 евра, а за специјализанти е 100 евра.

БОНУС: Успешно завршениот семинар ќе биде заокружен со официјална вечера по иницијатива на ДОЈКА, и тоа на 10.02.2017 во 20:00ч во Националниот ресторан „Македонска куќа“ – Скопје.