Daily Archives: 27.12.2016


Драги колеги, Програмата за семинарот е објавена. Котизација за семинарот за радиолози, хирурзи, онколози и патолози е: 150 евра – до 1ви февруари 2017 200 евра – по 1ви февруари 2017 Котизација заа специјализанти: 80 евра Во котизацијата е вклучено кафе и закуска. Ве молиме регистрирајте се тука, и потоа уплатете […]

Второ соопштение